Nem “hvad-har-vi-i-køkkenet”-aftensmad
Jeg havde et sent møde på RUC i dag, så jeg var først hjemme med trolden kl 17. Jeg ved godt det er normal tid for mange, men for mig/os er det sent. Jeg henter ham gerne kl 15 normalt, og så er vi hjemme ca 15.30, med mindre vi lige rammer legepladsen på vejen.
Men når vi er hjemme så sent, og det kun er ham og jeg, så skal aftensmaden være nem. Især fordi han også er ved at være godt træt, og ofte bare er i hygge-putte-humør.
Dagens menu blev derfor kylling i wok med spidskål, ærter og majs, samt ovnstegte kartofler (fra frost) til.
Jeg har brugt 2 kyllingebryster, skåret i mindre stykker
½ spidskål
½ pose frosne ærter
1 lille dåse majs
lidt revet muskatnød
salt & peber
Og så ovnkartofler i ovnen – både alm. kartoffelbåde med skræl og sådan nogle “twisters”. Især twisters’ne var et hit hos trolden, ligesom majsene og kyllingen også gled ned. Ærterne var lidt farlige, og spidskålen var giftig – i hvert fald i hans optik. 😉 Men jeg tænker at jo mere jeg prøver at servere forskellige ting for ham, jo mere kaster han sig ud i at smage. 🙂
Ingen kommentarer endnu