Midtvejsevaluering

Far har slået mig

 

Det er hvad trolden har sagt nogle gange de sidste par dage. Jeg tror ikke at det er rigtigt. Jeg tror aldrig min eks kunne finde på at slå trolden, men derfor er det stadig en mærkelig og ubehagelig sætning at høre.

Trolden har været hos sin far i weekenden, og er faldet og har fået nogle sår på næsen og et lille et på hånden. Dem på næsen forklarer han fint, at han har fået, ved at slå hovedet ned i jorden, mens han var på legepladsen med far. Såret på hånden siger han “far har slået mig”, og han siger det konsekvent, hver gang jeg har prøvet at spørge ind til det eller når bare han har fortalt om det. Jeg må nemlig ikke røre ved hånden i nærheden af såret, så hver gang jeg har prøvet på det, har han sagt nej og at far har slået. Som skrevet i starten, så tror jeg inderligt ikke, at min eks kunne finde på at slå trolden. Derudover ved jeg slet ikke, hvordan et slag skulle kunne forklare såret – det ligner mere et stik/prik. Jeg tror snarere at det er noget med, at de er faldet sammen/samtidigt, og trolden så har fået et sår, og at min eks måske også har fået et sår. I don’t know. Jeg har prøvet at skrive til min eks og bare spørge, hvad der er sket med troldens hånd, men indtil videre har jeg ikke fået noget svar. :S

Det skal måske lige for en god ordens skyld skrives, at trolden er ca 2½ år, så sproget er stadig under udvikling og der er mange ting, som stadig kræver tolkning og forforståelse for at forstå. Det er også derfor, at jeg er ret overbevist om, at der bare er nogle ord han udelader/ikke kan endnu, i hans forklaring af hvad der er sket. Han giver ikke udtryk for at være bange for sin far og har aldrig før talt om, at der skulle være sket noget i den retning. Det gør det dog stadig ikke særligt rart at høre sådan en sætning om, at far skulle have slået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midtvejsevaluering