Hvordan ved man om man har styr på teknikken?

Hvis man gerne vil træne sin tålmodighed

Skal man bare tage på Café København i Hillerød!

Jeg var der i fredags, og selvom maden er udmærket, skal man godt nok væbne sig med tålmodighed for at få den!

Vi ville egentlig have spist på Restaurant Lindeskov – en nyåbnet restaurant, som lå lige ved siden af Café Kbh, og med god udsigt over Frederiksborg slot. I og med den var så ny og den har samme ejer som førnævnte, havde de dog ikke lige fået styr på alkoholbevillingen, da sådan én ikke automatisk følger med, når man åbner en ny restaurant (logik for burhøns, men ikke for ejerne tydeligvis). Da vi gerne ville have øl til maden (det var jo trods alt fredag!), valgte vi derfor at tage naborestauranten.

Vi fandt hurtigt nok et bord, trods der var rimelig fyldt, og så begyndte ventetiden ellers. Da vi havde siddet et kvarter, spurgte vi efter et menukort. Det var de ikke kommet med af sig selv!?! Og vi fik heller ikke “alle” menukortene – efterfølgende fandt vi ud af, at de også havde et specifikt øl-kort. Bestillingen af mad gik rimelig hurtigt, og drikkevarerne kom også uden den store ventetid (indenfor 20 min efter vi havde bestilt). Og der kom brød (eller hvad det nu var? Det virkede som om det var bagt ligesom en deep-pan-pizza, og i et fad fyldt med olie. Ikke særligt rart!). Vi bestilte en tre-retters menu, da de havde en specifikt til denne weekend, og som kun kostede 200 kr, hvilket var ca. 50 kr mere end en alm. hovedret. Vores umiddelbare tanke var, at når nu det var en menu der kun gjaldt denne weekend, havde de sgu nok rimelig godt styr på at lave den og det derfor ville gå rimelig smidigt. Der tog vi fejl! Der tog vi MEGET fejl!

Vi ventede ca. 30 min på forretten. Dernæst ventede vi ca. 20 min på at de tog tallerkenerne efter vi var færdige. Efter yderligere 30 min, kom der så en tjener og spurgte om vi var klar til hovedretten. Vi turde ikke en gang lave sjov med, at vi da sagtens kunne vente yderligere 45 min, for vi var sgu bange for at hun ville tage det bogstaveligt! Efter yderligere et kvarter (altså godt en time!!!) fik vi hovedretten. Da de kom for at tage tallerkenerne bad vi i samme moment om at få dessert OG regning. Vi orkede simpelthen ikke at skulle sidde og vente længere tid end højst nødvendigt.

Alt i alt sad vi i 3 timer for at spise en 3-retters menu, uden at blive mætte og uden at vi selv havde bedt om at få maden så forsinket. Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Det var helt åndssvagt! De virkede ikke til at have styr på ret meget. Ingen af tjenerne tog ansvar for de borde vi sad ved. Glas og tallerkener fra tidligere gæster stod længe på bordene, og det virkede virkelig som om at de enten var alt for få på arbejde, eller bare ikke havde organiseret sig særligt godt.

Behøver jeg at skrive, at jeg ikke umiddelbart vil anbefale denne café/restaurant, med mindre man vil i træning for at teste sin tålmodighed? Heldigvis havde jeg godt selskab, så tiden ikke føltes helt så lang. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ved man om man har styr på teknikken?